Ceruzatartó, melyre a gyerekek neveit, jeleit festjük és az általad kért szöveget írjuk. Esetleg egy rövid idézet is ráférhet.

Teljesen egyedi ajándék óvónéninek.

A te elképzelésed alapján fogom elkészíteni!

Megrendelés leadásakor lesz lehetőséged megírni, hogy milyen adatok kerüljenek a ceruzatartóra és tudsz csatolni egy fotót, ha logót szeretnél ráfestetni.

Ennek alapján készíteni fogok egy vázlatot és elküldöm az email címedre. Miután visszajelzel, hogy megfelel az elképzelésednek, elkészítem.

Itt még találsz ballagási ajándék ötletet.

Postázáshoz a ceruzatartót nagyon jól becsomagoljuk, így sérülés szállításkor nem szokott történni. 

Ennek ellenére, sérülésre 100%-os garanciát vállalunk!

Minden munkánk kézimunka, ezért színárnyalatban eltérések lehetnek.

Nagyon jó minőségű üvegfestékkel dolgozunk, így az üvegfestmények színélénksége beltéri használatnál hosszú távon megmarad. 

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
8.
2021.08.29 15:51
 - Egri Marianna
Három mécsestartót rendeltem meg kettőt az óvónőknek, egyet a dadusnak.
Elküldtem e-mailben, hogy mit szeretnék és pár héten belül meg is kaptam sérülésmentesen mindent. Nagyon elégedett voltam a mécsestartókkal, gyönyörű, precíz munka. Az ajándékunk így egyedi lett és mindenki örült neki. :-)
Valószínűleg még rendelni fogok a későbbiekben is. :-)
Előnyök: Egyedi, igényes, mutatós
Hátrányok: -
7.
2021.04.29 19:40
 - K.Adrienn
Élőbe még szebb! Imádom!
Előnyök: -
Hátrányok: -
6.
2020.06.05 20:48
 - Szamler Szabina
Óvodai ballagásra rendeltem a ceruzatartót!!! Minden olyan ahogy el képzeltem, nagy szép munka! Bátran ajánlom mindenkinek, köszönöm szépen!!!
Előnyök: Szép, precíz munka!!! Gyors!!!
Hátrányok: -
5.
2020.04.24 09:25
 - Jó Pásztor Katolikus Óvoda
Nagyon gyorsan reagált megkeresésünkre és a tervek hamar megszülettek. A kész munka pedig valami csoda! Egyedi igényeinketket maximálisan kielégítette és csodálatos lett a kész ceruzatartó. Ebben a helyzetben mivel nem tudunk elbúcsúzni nagycsoportosainktól egyedi ceruzatartókat kapnak majd ajándékba.
Előnyök: Gyors, precíz, megbízható, csodálatos munka: Mindenkinek ajánlom.
Hátrányok: -
4.
2020.02.18 21:04
 - Simo Linda
Három ceruzatartót rendeltem Andreától a kisfiam óvónői búcsúzó ajándékának, külföldre. Emailben történő kis tervezés után a mesébe illő ceruzatartók gyorsan elkészültek, megérkeztek, kezemben tartva őket pedig szinte életre kelnek.
Igazán művészi, egyedi ajándék amit kapni fognak az óvónők, köszönöm szépen!
Előnyök: -
Hátrányok: -
3.
2019.08.31 14:48
 - Simon-Majoros Ágnes
Nagyon hálás vagyok az elkészült ceruzatartókért, amiket 25 éves osztálytalálkozóra rendeltem. Gyorsan elkészült a tervezet és a módosítások után nem sokkal meg is kaptam a meseszép, egyedi ajándékokat! Telefonon is könnyen elérhető az alkotó, aki nem mellesleg kedves és segítőkész! Tiszta szívemből köszönöm! Ajánlom másoknak is, hogy rendeljenek bátran!
Előnyök: Gyors, precíz, egyedi
Hátrányok: -
2.
2019.06.21 07:18
 - Soós Krisztina
Kettő ceruzatartót rendeltem. Nagyon szép, precíz munka. Minden elképzelésem felülmúlta. Az utolsó pillanatban rendeltem meg, de így is megkaptam. A kommunikáció végig megvolt, igazodtak az igényeimhez, kéréseimhez. Bátran ajánlom mindenkinek!
Nagyon köszönöm a munkátokat és a hozzáállásotokat!!! :)
Előnyök: -
Hátrányok: -
1.
2019.05.03 22:10
 - Doszpodné Melinda
Gyors,precíz munka. Mesés ceruzatartót kaptam. Felülmúlta az elképzelésem. :) Bátran ajánlom mindenkinek aki egy csodás és egyedi ajándékot szeretne adni. Köszönöm szépen mégegyszer! :)
Előnyök: Mutatós,egyedi,mesés!
Hátrányok: Nincs
Webáruház készítés